Atuação Global, de uitvoerende partner van Children Asking, behoort van de in totaal 800.000 NGO’s tot de 100 Beste NGO’s van 2023 De lijst is zojuist gepubliceerd op premiomelhores.org. Hoogtepunten van de speciale categorieën en de beste van het jaar worden in december aangekondigd.

De ‘Best NGOs Award’ kondigt de 100 Braziliaanse non-profitorganisaties aan die in 2023 zullen winnen. In de lijst, die nu beschikbaar is op de website premiomelhores.org, kunt u de namen van de organisaties vinden die worden erkend voor hun goede praktijken op gebieden zoals bestuur, transparantie, communicatie en financiering. Dit is de zevende editie van de prijs, uitgevoerd door Instituto O Mundo que Quero (IOMQQ) en Instituto Doar, met sponsoring van Ambev VOA en steun van Instituto Humanize, Prosas en Toyota do Brasil.

Atuação Global staat voor het eerst op de lijst van 100. Atuação Global is een non-profitvereniging die de integrale ontwikkeling van kinderen en adolescenten bevordert via sociaal-educatieve programma’s en een geïntegreerd netwerk tussen publieke en private instellingen. Atuação Global is voortgekomen uit de alliantie tussen de Atuação Voluntária Associations en de Associação PEDE-Brasil. Gekenmerkt als een adviserende vereniging, heeft Atuação Global een multidisciplinair team om de nodige acties te bevorderen voor het ontwikkelen van beleid ter voorkoming, vermindering en uitbanning van geweld tegen kinderen en adolescenten.