Het doel van Children Asking is het helpen van Kinderen in Moeilijke Omstandigheden waar ook ter wereld. Wij kunnen dat niet alleen. Alleen samen kunnen we bouwen aan een rechtvaardige wereld.

Direct downloaden

Doelen

Het doel van Children Asking is het helpen van Kinderen in Moeilijke Omstandigheden waar ook ter wereld. Wij doen dat vanuit onze christelijke levensovertuiging en door middel van het initiëren, coördineren en begeleiden van onderwijs projecten PEVI. Omdat te bereiken is ons primaire doel het werven van fondsen te bate van onze uitvoerende partners de Atuação Global (Global Action) en anderen. Vanuit hun kantoren in Brazilië wordt niet alleen dat land, maar ook geheel Portugees Afrika en Azië aangestuurd. Ook hebben wij sinds eind 2020 een partnerschap met de Mercy Angels of Pakistan.

Transparantie

Bij Onze Visie en Missie hebben wij al uitdrukkelijk vermeld dat kerken en instellingen die de PEVI-projecten uitvoeren financieel onafhankelijk zijn en geen geld van ons ontvangen. Zij moeten zo gezegd “hun eigen broek ophouden”. Onze uitvoerende partners, de Associação Atuação Global en de Mercy Angels of Pakistan leggen over de van ons ontvangen ondersteuning periodiek (per kwartaal) verantwoording af. Hun jaarrekeningen en jaarverslagen worden ook op hun website gepubliceerd en zijn via ons opvraagbaar.

De zogenaamde oormerkdonaties worden door ons altijd voor minimaal 100% (maar vaak leggen wij er zelf ook nog geld bij) aan de door de donateur gekozen doelen besteed. Hiervan wordt altijd, door middel van bonnen en foto’s, rechtstreeks aan de donateur verantwoording afgelegd. Ook worden deze donaties in onze jaarrekening zichtbaar gemaakt.

Onderstaand vindt u de verantwoording over het afgelopen boekjaar. Heeft u vragen, schroom niet uw vraag via het contactformulier onder aan deze pagina aan ons op te sturen. U krijgt altijd binnen enkele dagen een reactie.