EEN KERSTGESCHENK UIT DE HEMEL

Cadeautjes onder de boom, een heerlijke maaltijd en mooie nieuwe kleren… Kerst is voor velen van ons een waar festijn waar we met volle teugen van genieten. En niet te vergeten: het bezoeken van een kerstdienst, want een boodschap over hoop en liefde in deze tijd mag niet ontbreken. Maar wat als de hoop en liefde voor heel veel kinderen in sloppenwijken juist nu wél ontbreekt…

Guinee-Bissau, een land van 1,9 miljoen inwoners in West-Afrika, wordt tot één van de armste landen ter wereld gerekend. Door droogte heeft bijna 80% van de bevolking nauwelijks toegang tot schoon drinkwater. In de gezinnen bestaat de gewoonte dat kinderen als laatste pas mogen aanschuiven aan tafel en de restjes mogen eten, vaak een handje rijst.

In de projecten van Children Asking laten we zien dat liefde óók door de maag gaat. We voorzien kinderen niet alleen maar van onderwijs, maar tonen liefde en bewogenheid aan de kinderen door hen een gezonde gevarieerde maaltijd te bieden.

We hebben jouw hulp hard nodig om alle kinderen in de projecten te kunnen voorzien van gezonde voeding. Zou je ons daar bij willen helpen? Jouw donatie, een warme maaltijd, is voor een kind uit Guinee Bissau een geschenk uit de hemel!