Wings of Support

Dankzij een donatie van Wings of Support hebben wij in São Paulo de laatste hand aan “Salão de lazer Caná” kunnen leggen. Zo hebben we dakgoten kunnen aanleggen waardoor mensen bij regenachtig weer niet meer kletsnat binnen hoeven te komen. Ook hebben we de speeltuin, die na 10 jaar zon, wind en regen wel een opknapbeurt kon gebruiken, in zijn oude glorie hersteld en kunnen uitbreiden. Voor in de salon hebben we een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en voor de kleintjes een ballenberg kunnen kopen.

  

In Rio de Janeiro hebben we voor de PEDE Menino de Deus geld ontvangen om bouwmateriaal te kopen waarmee vrijwilligers de vervallen verdieping op hun gebouw kunnen opknappen. De ruimte wordt daardoor twee maal zo groot, wat inhoud dat we daar binnenkort ook het dubbele aantal kinderen kunnen opvangen. Er was daar namelijk al jaren een enorme wachtlijst aan kinderen die we niet konden plaatsen. We hopen de bouw in september/oktober te kunnen afronden, maar bijgaand vast wat foto’s van de werkzaamheden tot nu toe.

 

Overbodig te zeggen dat wij bijzonder dankbaar zijn voor de steun voor deze vrijwilligersorganisatie, die met vrijwillige bijdragen haar werk doet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *