Benieuwd naar onze projecten? Ga mee met de Braziliëreis, bezoek een PEDE net als Sharon Kips en anderen en draag bij.

Tijdens een zendingsreis verblijf je op de Sítio CA in São Paulo, of in de ons filiaal in Raposa (MA), de zogenaamde Sede Nordeste. Beiden zijn een oase van rust en spiritualiteit midden in zo’n beruchte Braziliaanse favella. In het servicegebouw bevinden zich de slaapkamers, keuken, eetzaal, toiletten en douches voor onze gasten. In de evenementenzalen Caná (São Paulo) en Celestial (Raposa) zullen de activiteiten met de kinderen plaatsvinden. Onze PEDE projecten volgen namelijk de Braziliaanse schoolvakanties en de kinderen hebben dan  in die periodes geen opvang. Op vakantie gaan zit er voor hen niet in. De kans is groot dat ze op straat gaan zwerven waar drugshandel, prostitutie en misdaad welig tieren. Onze lokale partners organiseren daarom al sinds jaar en dag deze manier van kinderopvang. Sport, spel en evangelisatie zijn dé middelen om kinderen te begeleiden en de liefde van Jezus concreet en zichtbaar te maken. Daarbij kunnen wij veel enthousiaste vrijwilligers gebruiken die mee gaan met de Braziliëreis.

Wij kunnen in São Paulo groepen tot maximaal 16 personen ontvangen in twee slaapzalen van 6 personen en twee tweepersoonskamers. In Raposa kunnen we 22 gasten ontvangen. Sinds kort hebben we in de professionele keuken een vaste staf om de maaltijden te bereiden en ook worden de verblijven dagelijks gereinigd. In de gemeenschappelijke ruimte is een televisie en een vaste internetaansluiting. Over het hele terrein is WiFi beschikbaar en in de receptie staat een PC voor onze gasten. Alle bezoekers aan onze projecten dienen het zogenaamde “Child rights protection protocol” te respecteren.

Voor meer inlichtingen en vragen ten aanzien van het komende programma de dagindeling en benodigde documenten van een Braziliëreis klik hier, of vul onderstaand formulier in.