Jaarlijkse Gala-avond Children Asking & GIDSnetwerk

Ieder jaar wordt er een fundraisingsavond gehouden voor het werk van Children Asking. We zijn daar al in 2004 in Het Zalmhuis te Rotterdam mee begonnen. Spectaculair waren de avonden waar o.a. Andries Knevel, Jan van den Bosch en Ad Janssen aan bijdroegen. Een paar jaar later zijn we, i.v.m. het toenemend aantal deelnemers, uitgeweken naar Art & Dining in Dordrecht en sinds 2017 doen we dat samen met onze partner GIDSnetwerk en zijn we in Hilton Soesterberg te gast geweest.  Gezamenlijk nodigen we ons netwerk uit om bij te dragen aan  een stukje maatschappelijk ondernemen.  Vanaf 2019  heeft ook AFAS zich achter dit initiatief geschaard en zijn we bij hen in Leusden te gast.

Tijdens deze unieke gala’s wordt in een sfeervolle ambiance een fantastisch programma met bekende gasten en met een muzikale omlijsting een driegangen diner geserveerd. Een culinair genoegen dat wordt vervolgd met een veiling van diverse uitdagende belevenissen en uitstapjes voor individuen en bedrijven. De opbrengsten zijn vanzelfsprekend voor het werk met de kinderen in de risicogebieden van deze wereld. In verband met de corona-pandemie is de gala-avond van 2020, die gepland stond voor 30 maart, helaas niet door kunnen gaan, maar uitgesteld naar een latere datum. Vooralsnog houden wij daar 21 juni aanstaande voor aan. Mocht, in verband met de coronabeperkingen, die datum niet haalbaar zijn, dan zullen wij naar september 2021 uitwijken.

Meld je aan voor de Gala-avond en klik hier voor meer informatie

Hieronder wat beelden van de gala-avond 2019 met medewerking van velen waaronder ook Bekende Nederlanders.

Sfeervolle impressie van gasten aan de tafels van sponsors van tafels met 10 couverts

(L) muzikaal toptalent en pianovirtuoos Dywel Braaf  naast de Braziliaans centrumverdediger van Feyenoord Eric Botteghin uit São Paulo

Het organisatiecomité op de trap bij AFAS.

Bekijk onze filmische impressie van de gala-avond 2019,

[/av_one_third][/av_section]

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.