Jaarlijkse Gala-avond Children Asking & GIDSnetwerk

Ieder jaar wordt er een fundraisingsavond gehouden voor het werk van Children Asking. We zijn daar al in 2004 in Het Zalmhuis te Rotterdam mee begonnen. Spectaculair waren de avonden waar o.a. Andries Knevel, Jan van den Bosch en Ad Janssen aan bijdroegen. Een paar jaar later zijn we, i.v.m. het toenemend aantal deelnemers, uitgeweken naar Art & Dining in Dordrecht en sinds 2017 doen we dat samen met onze partner GIDSnetwerk en zijn we in Hilton Soesterberg te gast geweest. Gezamenlijk nodigen we ons netwerk uit om bij te dragen aan een stukje maatschappelijk ondernemen. Vanaf 2019 heeft ook AFAS zich achter dit initiatief geschaard en zijn we bij hen in Leusden te gast.

Tijdens deze unieke gala’s wordt in een sfeervolle ambiance een fantastisch programma met bekende gasten en met een muzikale omlijsting een driegangen diner geserveerd. Een culinair genoegen dat wordt vervolgd met een veiling van diverse uitdagende belevenissen en uitstapjes voor individuen en bedrijven. De opbrengsten zijn vanzelfsprekend volledig voor het PEVI-onderwijs aan de kansarme kinderen in de risicogebieden van deze wereld.

In het kader van onze ontwikkelingsstrategie streven wij niet alleen naar de financiële onafhankelijkheid van onze projecten, maar stimuleren wij ook de financiële onafhankelijkheid van onze uitvoerende partners. Het organiseren van een Braziliaanse variant van onze Nederlandse gala-avond staat dan ook hoog op onze verlanglijst. Gelukkig hebben wij een aantal bedrijven in Brazilië bereid gevonden hier hun schouders onder te zetten en verwachten wij u in 2022 te kunnen ontvangen. Heeft u een Braziliaanse vestiging of partner, schroom dan niet ons hier over te benaderen. Graag geven wij u dan meer informatie over deze plannen.

Voor aanmelding of meer informatie, vul s.v.p. het onderstaand antwoordformulier in.

Impressies van de gala-avond 2021 Prof. Dr. Jan Peter Balkenende en Jaap Eilander-piano & Mirthe van der Hulst-cello

The Blessing met Channah Hewit & Jan Willem van Delft

Filmische impressie gala-avond 2021