Gala-avond 27 november 2023 – Het Zalmhuis –
Schaardijk 396 – 2909 LA Rotterdam

Waar en wanneer?

Voor de aftrap van Children Asking nieuwe stijl wordt u op maandagavond 27 november 2023 vanaf 17.30 uur met champagne en een amuse ontvangen in de zogenaamde ‘gardenroom’. Om ongeveer 18.15 wordt u genodigd plaats te nemen op uw gereserveerde plek aan één van de tafels in de schitterende ‘rooftoproom’ (zie foto hiernaast) waar het top driegangen galadiner zal worden geserveerd. Uiteraard kunt u uw dieetwensen van te voren kenbaar maken. Zalmhuis

U zal worden ontvangen door uw gastvrouw Christa Baksteen (Worshipleader op internationale conferenties van Reaching Europe’s Children en Grain of Wheat International. Spreker en workshopleader op haar vakgebied als orthopedagoog.) die de interviews en gesprekken met onze gasten zal leiden.

Wat is dat CA nieuwe stijl?

U weet ongetwijfeld dat Children Asking zich al enige tijd in een transitieperiode bevindt. De foundingfather Eric Visser bereidt zorgvuldig de overdracht van Children Asking aan een nieuw team van capabele leiders voor. Dat betekent het aanstellen van nieuwe bestuursleden en het aangaan van nieuwe partnerschappen. De ondertekening op 23 augustus jongstleden van een samenwerkingsovereenkomst met Grain of Wheat International was een volgende stap en in de komende periode zal de overdracht van uitvoerende taken volgen. Het overdragen van een organisatie met tientallen werknemers, honderden vrijwilligers en duizenden kinderen is uiteindelijk een proces dat je niet op een vrije zaterdagmiddag kunt regelen, maar vereist zorgvuldige begeleiding. Een belangrijk element hierbij is het aangaan van relaties met nieuwe vrijwilligers en externe partijen.

We zijn dan ook buitengewoon verheugd deze gala-avond samen met Lisa Crawfurd, oprichtster van het christelijk bedrijvennetwerk Motherdock te mogen organiseren. Opmerkelijk, en ook iets wat ons bij Children Asking bijzonder aanspreekt, is het feit dat zij zich op hun website als bouwers aan ‘Gods Koninkrijk’ presenteren. ‘Ondernemend bouwen aan Gods Koninkrijk’, daar voelen wij ons bij Children Asking zeer mee verbonden. De band van Lisa, die ook het congres van Kathryn Krick in Ahoy heeft georganiseerd en begeleidt, zal ook op deze gala-avond een onvergetelijke bijdrage leveren. Voor een impressie hiervan, klik even op deze link.

Ook voor onze VIP-gast hebben wij voor een ander profiel gekozen.Waren dat veelal politici en CEO’s uit het bedrijfsleven, dit jaar hebben we Robert Schnörr. Voorganger van een lokale kerk in Rotterdam en full-time project ontwikkelaar bij Pierre Fabre, een internationale organisatie die gezondheidszorg toegankelijker maakt wereldwijd.

Wat is gelijk gebleven?
Hoewel het genereren van geld niet ons hoofddoel is, Children Asking ziet zichzelf eerder als een medestrijder in de bouw van Gods Koninkrijk, populair gezegd een wereld van vrede, liefde en gerechtigheid, toch is er om dit te realiseren veel, heel veel geld nodig. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een veiling. Op heel uiteenlopende kavels kan geboden, en liefst ook ‘overboden’ worden. Van leuke ‘hebbedingetjes’ tot ‘bedrijfsuitjes’ gaan onder de hamer. Onze veilingmeester, ICM CEO Erik Smithuis staat als veilingmeester garant voor een onvergetelijke avond. U en uw genodigden zal ongeveer een week vooraf een digitale versie van de veilingcatalogus worden toegezonden.

Wat is het programma?

De hele avond staat in het teken van de promotie van ons werk. Vanaf de ontvangst met aperitief om 17.30 tot en met de nazit met een kopje koffie om 22.30 uur (u moet tenslotte de volgende dag weer fris aan het werk kunnen gaan) zal het hier om gaan. Bekijk het filmpje eens en laat u motiveren om snel onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Prijzen:

  • tafel met 10 couverts € 1.750,– (incl. BTW)
  • losse couverts € 200,– (incl. BTW)
  • Silver-elite deelnemers 10% korting
  • Gold-elite deelnemers 25% korting

Dresscode: Black tie / Tenue de ville naar keuze