BENEFIETCONCERT 14 JUNI 2024

ZA-EL Gospel Choir

ZA-EL Gospel Choir is een professioneel gospelkoor van Elvis E, zanger, dirigent, music director en producer. Elvis E heeft eerder samengewerkt met gevestigde namen, zoals Dwight Dissels, Ruth Jacott, en Berget Lewis en bracht drie albums uit: Prayer (2011), Victorious (2019) en Undeniable Love (2023). De groep bestaat uit een variërend gezelschap professionele zangers met waanzinnige stemmen en stralende performance. ZA-EL Gospel Choir weet haar muziek over te brengen op een unieke manier. Zaël betekent in het Hebreeuws ‘geschenk van God’. De groep deelde haar krachtige muziek op hoogstaande podia, zoals het 5 mei-concert op de Amstel en tv-programma’s op NPO, SBS6 en Hour of Power.

Channah Hewitt

Ook actrice en zangeres Channah Hewitt zal een optreden verzorgen. Channah Hewitt heeft al op verschillende grote podium gestaan en is o.a. bekend van The Voice en van musical The Lion King waar ze de rol van Nada vertolkte. Daarnaast is ze ambassadeur van Children Asking.

Help een kindslaaf naar school

De opbrengst van het benefietconcert is voor Children Asking, een christelijke organisatie die wereldwijd kansarme kinderen helpt aan goed onderwijs. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden waarmee we met elkaar één of meerdere Pakistaanse gezinnen die in slavernij leven hopen vrij te kopen. Voor meer informatie, klik hier.

Afscheid oprichter Eric Visser

Op 14 juni nemen we daarnaast afscheid van Eric Visser in zijn rol als voorzitter. Samen met zijn vrouw Dominique heeft hij het werk van Children Asking opgericht en zich vele jaren met hart en ziel ingezet voor kansarme kinderen. Eric zal als ambassadeur en adviseur verbonden blijven aan het werk van Children Asking.

Praktische informatie

Het benefietconcert wordt gehouden in de Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7 in Papendrecht. Vanaf 19:30 gaat de zaal open, om 20:00 start het concert. Tickets kosten €17,50 per stuk, exclusief €2,50 reserveringskosten en inclusief een koffie of thee consumptie. Reserveer je tickets via deze link.

Er zijn geen tickets aan de deur verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen in de nabije omgeving van de VBG, bij winkelcentrum Westpolder op 3 minuten loopafstand zijn meer parkeerplaatsen. Of kom met de fiets of het OV (halte Busstation).