Wat is Silver-/Gold-elite adoptie?

Dit is een speciaal voor bedrijven en instellingen ontwikkeld sponsorprogramma. Wij koppelen uw bedrijf niet aan één of meerdere kinderen, maar aan een geheel project (Silver-elite = € 150,– p/m) of aan een regio met verschillende projecten (Gold-elite = € 300,– p/m). De coördinator(trice) van dit project of regio wordt dan uw contactpersoon en hij/zij zal u regelmatig op de hoogte houden van het wel en wee binnen het project. Uiteraard kunt u ook zelf rechtstreeks contact met hem/haar opnemen.

Als u deze informatie via uw eigen communicatiemedia met het personeel deelt, zal er niet alleen een band tussen het bedrijf en het project gaan ontstaan, maar ook het personeel zal zich betrokken kunnen gaan voelen op ‘uw’ project en zo ook de onderlinge band versterken.

Dit kan (is zeker niet verplicht) aanleiding zijn om een vertegenwoordiger van uw bedrijf het project of de regio te laten bezoeken. Ook is het denkbaar dat er gezamenlijk actie voor een nader te omschrijven doel wordt georganiseerd.

Wat krijgt u voor uw bijdrage ?

· U en uw coördinatrice in het doelland ontvangen een zilverkleurige/goudkleurige plaquette (zie voorbeelden linksboven) met uw logo en een kaart van het project/de regio die u geadopteerd heeft.
· U ontvangt ieder kwartaal een geïllustreerd verslag over het reilen en zeilen in uw project of regio.
· U heeft recht op 1 gratis A5 (Silver-elite) of A4 (Gold-elite) advertentie in de halfjaarlijkse Children Asking online-glossy ‘het VERGEZICHT.
· U krijgt 10% (Silver-elite) of 25% (Gold-elite) korting bij deelname aan de jaarlijkse gala-avond en/of andere Children Asking evenementen.
· Uw medewerkers kunnen via de coördinatrice contact met de projecten onderhouden en zelfstandig solidariteitsacties starten.
· Uiteraard bent u of een vertegenwoordiger van uw instelling welkom om (voor eigen rekening) een werkbezoek te brengen.

SPONSOR EEN PROJECT OF EEN REGIO

Wat fijn dat U overweegt om deel te nemen aan ons Silver-/Gold-elite sponsorprogramma. U kunt zelf een project of een regio kiezen. Wellicht is er een land of regio waar u al zakelijke betrekkingen mee onderhoudt. Wat geweldig zou het zijn als u doormiddel van deze sponsoractiviteiten u betrekkingen hiermee kunt versterken.

Klik op het land waar uw belangstelling naar uitgaat, klik op het project/regio van uw keuze, vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt de bevestiging per e-mail.

Landenpagina’s: “under construction”

Brazilië

Angola

Guinee Bissau

Mozambique

Kaapverdië

São Tomee en Principe

Pakistan

Oost-Timor

Namibië

Nepal

MET SPOED ZOEKEN WIJ SPONSOREN VOOR DE ONDERSTAANDE PROJECTEN EN REGIO’S

Klik op het kind van uw keuze, vul het aanmeldingsformulier in en klik op ‘verzenden’. U ontvangt dan binnen enkele dagen de bevestiging van uw sponsoring per e-mail.

Meer projecten/regio’s: “under construction”