Children Asking

Topfoto Homepage 5A

 

is a charity organization that by using the high-quality educational program PEDE (Programa Educacional de Desenvolvimento Escolar = Educational Program for School-career Development) worldwide inspires and assists independent churches in taking care of children in risk areas. We hereby make the strategic choices above, of which you can read the explanation by clicking Flash text. 

 

 

Highlights

Adopt a learning place for her

Als u voor Heloisy een leerplekje wilt sponseren, klik dan hier.

A new event hall for the Sítio CA

Om de PEDE kinderen in São Paulo eens een dagje "naar buiten" te gunnen en hen even uit de verstikkende betonmassa van de miljoenenstad waarin ze opgroeien te halen, hebben wij de oorspronkelijke Salão de Eventos hier aan aangepast. Wilt u meer weten, klik dan opde bovenstaande foto. 

 

Help een kerk in nood

Via onze collega, de stichting Together uit Belo Horizonte, bereikte ons het verzoek de jonge kerk in Cuba te hulp te komen. De "Moeder "Teresa van Cuba", dona Dulce, heeft een serie huiskerkjes geïnspireerd te gaan functioneren zoals dat in het boek Handelingen wordt beschreven. Wilt u weten hoe wij onze betrokkenheid op deze kerkjes vorm geven, ga dan naar de pagina "CA in Cuba" of lees de nieuwsbrief over dit onderwerp. Wilt u zelf ook betrokken worden bij deze jonge kerk in verdrukking, lees dan verder en klik op de foto boven dit artikel.

Agenda

World Cup 2014

Het WK zit er bijna op en Nederland heeft het buitengewoon goed gedaan. Na de 7-1 nederlaag van Brazilië tegen Duitsland zijn we hier zelf even favoriet geweest. Nu moeten we afwachten wat Nederland - Brazilië gaat opleveren. Voor de bewoners van de sloppenwijken heeft het WK, naast een paar uurtjes spannende TV, helemaal niets opgeleverd. Binnen de projecten van Children Asking zijn veel radio- en televisiereportages over dit onderwerp gemaakt. Om die te bekijken en te beluisteren klik op bovenstaande foto.